Empreses

Empreses
El Directori d´Empreses pretén ser una guia de referència per a tots aquells veïns de Mutxamel i la resta de poblacions pròximes al municipi perquè tinguen de manera accessible informació general sobre les empreses de Mutxamel i particularment els comerços de la localitat.
 
Inicialment el directori d´empreses va començar sent un directori del comerç local, el qual ha anat ampliant-se després de la incorporació de noves dades d´empreses de Mutxamel, dedicades a altres sectors, com ara Perruqueries i Salons de Bellesa, Assessories – Gestories, Administracions de Loteries, servicis professionals, acadèmies, salut personal..
 
Este directori, és un servici públic i gratuït que l´Ajuntament de Mutxamel posa a disposició dels comerciants, empresaris i professionals de la localitat, amb la intenció de promocionar les seues activitats, facilitant informació sobre estos a clients, tant actuals com possibles, aprofitant les oportunitats que a esta finalitat donen les noves tecnologies, com a mitjà de comunicació i publicitat.
 
Per a buscar empreses que oferisquen el producte o servici que necessiteu, primer heu de localitzar el grup d´activitat en què s´inclou el tipus d´article de cerca, per a posteriorment seleccionar el subgrup d´activitat. Per exemple, si cerqueu una carnisseria, en primer lloc localitzareu el grup Alimentació i begudes, i dins d´este, seleccionareu el subgrup “Carns, xarcuteria i triperies”.
 
Si la vostra empresa, està situada en el terme municipal de Mutxamel, i voleu aparéixer en este directori tan sols heu d´omplir la fitxa d´inscripciói una vegada firmada fer-la arribar a l´Agència de Desenvolupament Local de Mutxamel, estem a l´avg. Carlos Soler nº 64 Mutxamel. Horari de 8:30h a 14:00h Tel: 965.95.59.10 Ext 562 Fax: 96595.70.46.

Fitxa d´Inscripció


AJUNTAMENT DE MUTXAMEL Ubicación
Avda. Carlos Soler,46
Mutxamel (Alacant) ESPANYA
Tel. 96 595 59 10


2016 © Ajuntament de Mutxamel
Siguenos/Segueix-nos